Prima pagina Despre noi Produse Horeca Persoana de contact Contact
Care este înghețata ta favorită?

Clasic
Clasic Nuss
Clasic Bianco
Bricco
Joy
Dinky
 
Prima pagina » Despre noi

Despre noi

S.C. ATI - CREAM S.A. este o societate privată, înființată în anul 1993.

AtiCream

Fabrica produce înghețată de calitate, din arome și materii prime naturale și natural identice, într-o sortimentație variată, adresându-se unei largi mase de consumatori prin stabilirea unor prețuri accesibile.

Producția de înghețată a început în iulie a anului 1994, prin fabricarea înghețatei cu diferite arome prin umplere manuală. Pe parcursul anilor, societatea a făcut eforturi deosebite pentru investiții, pentru creșterea și diversificarea producției și extinderea pieței de desfacere.

Cu investiții producția de înghețată s-a triplat, ajungănd în anul 2007 la peste 1200 tone/an.
În ceea ce privește capacitatea de producție, cca. 6000 kg / zi, număr mediu de 65 salariați, precum și în funcție de indicatorii economico-financiare, societatea se încadrează în categoria de întreprinderi mici în sectorul alimentar.
Datorită rezultatelor obținute în ultimii ani, S.C. ATI-CREAM S.A. s-a situat pe locurile I și II în Topul Județean al Firmelor, la categoria firmelor mici din industria alimentară.

AtiCream AtiCream

S.C. ATI-CREAM S.A. a implementat și menține un sistem de management al calității: ISO 9001:2000, acordat de firma DEKRA Certification Gmbh.- Stuttgard , sistemul HACCP (analiza riscurilor și punctelor critice de control), acordat de firma DEKRA-ITS Certification Services kft.- Budapesta și la sfărșitul anului 2006 a implementat sistemul IFS (International Food Standard - Standardul Internațional pt. Alimente), sistem care cuprinde modul de identificare și trasabilitate a produselor.

© Copyright aticream 2009.  All rights reserved.